Methodology

Suntem o echipa tanara si responsabila cu pasiune pentru tehnologie, deaceea pentru noi orice problema are si rezolvare.

Gasim rapid cea mai buna solutie!

 

Comunicarea este cheia succesului atat in firma cat si in viata reala.

Pe baza experientei de 7 ani in domeniul IT intelegem cu exactitate cerintele si solicitarile utilizatorilor.

Features

  • Suport Remote
  • Suport Onsite
  • Program flexibil
  • Diagnosticare rapida
  • Experienta in domeniu

Daca in lista noastra nu se afla un serviciu, va rugam sa ne contactati!

Hosting

Oferim servicii pentru achizitie domeniu, servicii de hosting (gazduire web), certificate SSL, adrese de mail personalizate (x@domeniultau.ro) si pagini web Adresele de mail sunt de tip POP3 sau IMAP si se pot configura pe Laptop\Desktop, pe telefon sau se poate accesa de oriunde versiunea web.

Servers

Mentenanta serverelor trebuie efectuata periodic pentru a nu pierde date importante indiferent ca este vorba de Active Directory, Samba, Mail sau alte servere care sunt necesare activitatii zilnice. Backup-ul este foarte important!

Support

Oferim suport remote prin aplicatii de conectare la distanta, telefonic sau onsite (ne deplasam la domiciliu sau la sediul clientului). Instalam orice sistem de operare (Windows: 7, 8, 8.1, 10, Linux sau OSX), drivere, programe uzuale si imprimante! Oferim consultanta pentru licentiere sistem de operare si alte softuri!

Hardware


Este necesara verificarea periodica a componentelor sistemului dumneavoastra pentru a nu pierde date importante! Inlocuim orice componenta, migram datele de pe HDD (Hard disc) pe SSD (Solid State Drive), imbunatatim memoria RAM si curatam sistemele de praf! Imbunatatim performanta dispozitivului!

Network


In cazul lipsei de semnal Wireless sau conexiune slaba la Internet se pot conecta anumite dispozitive pentru a imbunatati semnalul (Acces Point\Range Extender). Setam clase de IP preferate, nume de retele si setam ip-uri statice pentru dispozitivele speciale (Camere de supraveghere, Imprimante, etc)

Performance

Optimizarea sistemului de operare consta in DEVIRUSARE, verificarea softurilor instalate, dezactivarea serviciilor si efectelor vizuale care nu sunt necesare, stergerea fisierelor temporare si curatarea registrilor pentru o functionare optima. Verificam daca driverele componentelor si sistemul de operare sunt actualizate.